Aanbieding!
Een mix van verschillende soorten witte en gekleurde golfballen.

Ballmix Crossgolf

 0,25  0,15

Dit is een balmix in de laagste kwaliteit die wij voeren. U kiest hier voor ballen met duidelijke gebruikers sporen en/of verkleuringen. Er kunnen ook X-out ballen bij zitten. Uiteraard zitten er geen ballen met cuts tussen en ook vindt u geen rangeballen in deze balmix en ook geen Blokker en Kruidvat golfballen. Mix bestaat veelal uit bekende (A) merken.

Wissen
Afbeelding Kwaliteit Prijs Voorraad
SKU: 102014. Categorie: , , . Tags: , .

Productbeschrijving

Kwaliteit van de golfballen:

AAA-kwaliteit:  Deze  kwaliteit  gebruikte  golfballen  zijn  onze  beste  kwaliteit  zo  goed  als nieuw. Ze zijn toernooi en competitie waardig. Ze hebben een uitstekende glans en zijn mooi gelijkmatig  van  kleur.  Golfballen  met  verkleuringen,  krassen  en  X-out  ballen  komen  niet voor. Logo’s en marginale  spelersmarkeringen  komen  voor.
AA-kwaliteit: Deze kwaliteit golfballen heeft een uitstekende glans. Lichte verkleuring en/of beschadiging kan voorkomen, alsook ballen met logo’s en spelersmarkeringen. X-out ballen komen niet voor. Deze ballen hebben geen zware beschadiging of zware verkleuring.
A-kwaliteit: Deze kwaliteit golfballen hebben een redelijk tot matige glans en/of verkleuringen beschadiging. X-out ballen komen voor en ook golfballen met logo’s en markante  spelersmarkeringen.
Crossgolf kwaliteit: Onze laagste kwaliteit. Deze golfballen hebben tenminste 1 of meerdere van de volgende kenmerken: zware verkleuring, duidelijke beschadigingen en markante spelersmarkeringen. Hier vind je ook X-out golfballen terug en golfballen met blaren kunnen voorkomen.

Logo's en Spelersmarkeringen op de golfballen:

Bij het sorteren van de kwaliteiten letten wij er in principe niet op of er ook logo's en spelersmarkeringen op de golfballen aanwezig zijn. Wij zijn namelijk van mening dat dit in principe niet van invloed is op de kwaliteit van de golfbal. Afhankelijk van het merk en type vind je ongeveer 10% tot 25% golfballen met logo's en spelersmarkeringen in je gekochten golfballen.

Verzending:

Afhalen is altijd gratis. Dit kan bij onze vestiging in Groningen. Lamsoor 29, 9738AL in Groningen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 per bestelling tot 30kg. Bestel je voor meer dan €100,- dan zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis. De verzendkosten voor België bedragen €9,95 per bestelling tot 30kg. Voor de meeste overige Europese Landen zijn de verzendkosten €16,95 per bestelling. Tijdens heb bestellen klik je het gewenste land van verzending aan en worden de verzendkosten automatisch berekend.

Levertijd:

De levertijd binnen Nederland is 1 werkdag als je vóór 12 uur 's middags besteld en betaald. Bestel je ná 12 uur 's middags dan wordt het de volgende werkdag verstuurd en wordt het de werkdag daarna geleverd. Bestel je bijvoorbeeld op maandag om 11.00 uur dat leveren wij het pakket op dinsdag bij je af. Bestel je op maandag ná 12 uur dan leveren wij het pakket op woensdag bij je af. Levering naar België neemt 1 werkdag extra in beslag. Wij leveren af op maandag t/m zaterdag. PostNL verzorgt voor ons de levering van de pakketten. Wij kunnen de levertijd helaas niet voor 100% garanderen. Door omstandigheden kan in enkele gevallen afgeweken worden van bovenstaande levertijden. Indien mogelijk informeren wij je hier van te voren over.

Retouren:

Je hebt 7 dagen de tijd ná ontvangst van je bestelling om te beslissen of je de bestelling wilt behouden. Wil je de bestelling niet behouden dan stuur je het in de ongebruikte producten in de originele doos naar ons terug. Ons adres is: Lamsoor 29, 9738AL, Groningen. Stuur een kopie van je aankoopbon of pakbon mee met de retour gestuurde producten dan krijg je het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk van ons terug.

Wij besteden veel zorg en aandacht aan het sorteren van onze producten en verwerken van onze bestellingen. Ben je om een of andere reden toch niet tevreden met je ontvangen product neem dan contact met ons op. We zoeken graag samen met jou naar een goede oplossing. Mail: brenda@atlantis-lakeballs.nl of bel 050-750 37 56.

Voor meer informatie: lees onze Veel Gestelde Vragen of onze Algemene Voorwaarden

Extra informatie

Quantity

50

Geschikt vanaf:

HCP 54

Geschikt voor:

Elke speler

Spin

Mix

Distance

Mix

Feel / Hardheid

Mix