Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

U hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met het artikel. Atlantis Lakeballs garandeert dat u voor alle geretourneerde artikelen uw geld terugkrijgt. Dit houdt in dat de artikelen niet door u gebruikt of beschadigd of vuil zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Bijvoorbeeld artikelen die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast of bedrukt.

Raadpleeg voor meer informatie ook onze algemene voorwaarden.

Controleer alstublieft zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling of deze compleet en correct geleverd is. Is dit niet het geval neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@atlantis-lakeballs.nl

Retour sturen:

Bent u niet tevreden met uw artikel, stuur het dan binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel retour naar:

Atlantis Lakeballs
Lamsoor 29
9738AL Groningen

Stuur uw aankoopbon of kopie van uw bestelformulier mee. Eventueel kunt u vermelden waarom u het artikel retour wilt sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk, maar zeker binnen 30 dagen, het betaalde bedrag op uw rekening retour. De kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening.

Ruilen

Wilt u het retour gestuurde artikel ruilen? Dit geldt als nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen en u geeft een nieuwe bestelling op via de website.