Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

Zoveel mensen, zoveel wensen

Bedankt voor uw bezoek aan onze internetshop. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie en onze producten.

Atlantis Lakeballs werd in 2002 door Brenda Troost opgericht. Inmiddels bestaat ons gemotiveerde en compacte team uit 3 medewerkers: Brenda, Alie en Dusica. In het kielzog van de snel aan populariteit winnende golfsport groeide onze internetshop in een paar jaar uit tot één van de belangrijkste webwinkels van hoogwaardige, gebruikte golfballen. Wij bieden een klantgerichte aanpak en een hoog serviceniveau voor onze klanten.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Bij veel online stores van lakeballs of gebruikte golfballen vindt u van alle merken wel een balmix. Maar wat hebt u aan alleen een balmix als u een wat gevorderde speler bent? Dan wilt u toch niet bij elke bal die u uit de doos pakt spelen met een golfbal met andere eigenschappen?

Wij bieden van alle merken een breed scala aan verschillende typen golfballen. Hiermee zijn we uniek! Als beginnende speler kunt u uitstekend bij ons terecht voor een goede golfbal tegen een concurrerende prijs, als geoefende speler kunt u precies die golfbal uitkiezen waar u graag mee speelt. Wij proberen zowel de wat oudere types van elk merk aan te bieden (dan kunt u met uw favoriete golfbal blijven spelen) maar lopen ook voorop als het gaat om het aanbieden van de nieuwe typen die net op de markt zijn gebracht. Wij steken veel tijd in het inkopen en sorteren van onze golfballen en dat ziet u terug in ons aanbod!

Zeer scherp geprijsd: tot wel 1/3 van de nieuwprijs

Verder bieden wij al deze verschillende soorten aan tegen een zeer scherpe prijzen (tot wel 1/3 van de nieuwprijs). Hiermee hoeven de golfballen voor uw favoriete hobby niet zo’n grote uitgave te zijn. En onze gebruikte golfballen zijn van hoogwaardige kwaliteit die net zoveel spelplezier en goede scores opleveren als nieuwe golfballen.