Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

Topflite is de marktleider op het gebied van golfballen. De ballen kenmerken zich door de slijtvastheid en de lage prijs. Een echte aanrader voor de beginnende- en recreatief spelende golfer. Wij hebben onderstaande golfballen in ons assortiment:

Top-fite 2000

Deze golfballen zijn 2-piece ballen en hebben allround eigenschappen.

Top-fite 3000

Deze golfballen zijn nog steeds zeer populair en is de voorloper van de XL 5000 golfballen. Deze balmix biedt de mogelijkheid om een aantal ballen te bespelen met verschillende eigenschappen. De bal is geschikt voor spelers met een gemiddelde tot hoge handicap. Deze goedkope golfbal behoord tot de meest succesvolle golfballen die Top-Flite ooit heeft geproduceerd.

De Top-Flite XL 5000 Super Long

Deze golfbal Is de opvolger van de populaire Top-Flite XL 3000 Super Long. Wegens groot succes van de XL 3000 is deze verbeterd en dat resulteert in de XL 5000 Super Long golfballen. Kortom dit is de goedkope golfbal waar je terecht trots op mag zijn.

De Top-Flite XL 5000 Super Soft

Deze golfbal Is de opvolger van de populaire Top-Flite XL 3000 Super Long. Wegens groot succes van de XL 3000 is deze verbeterd en dat resulteert in de XL 5000 Super Soft golfballen. Deze golfbal geeft u nog meer spin dankzij de lage compressie en zachte cover. Deze bal geeft u de maximale controle!

De Top-Flite XL5000 Super streight

Een 2-delige golfbal. De cover van de golfbal is bedekt met een gladde coating. Deze coating moet er voor zorgen dat de wrijving tussen club en golfbal vermindert, waardoor het effect van slice afneemt.

Topflite D2 Distance

Deze golfbal is de langste en meest rechte van Top-Flite. Deze bal legt grote afstanden af. Dit door een unieke Dimple in Dimple Aërodynamisch patroon. De bal heeft geeft weinig spin, is niet al te zacht, maar wel zacht geprijsd. De golfbal is 2-delig.

Topflite D2 Feel

De golfbal heeft de dunste cover van de 3 modellen. Hierdoor ontstaat er meer contact tussen de bal en het clubhoofd, waardoor er meer grip en spin gecreëerd wordt. Dit resulteert in meer gevoel en spin op en rond de green.

Topflite D2 Straight

Dit is de bal met de revolutionaire Slickote cover. De bal vliegt echt beduidend rechter. De Topflite D2 Straight is een bal die zowel voor dames als voor heren geschikt is. Deze golfbal is zo ontworpen dat zij de slice in uw slagen reduceert. Goede, slijtvaste bal tegen een lage prijs.

Topflite De Gamer

De Topflite ‘De Gamer’ Is een 3-delige allround golfbal die wij tot het middensegment rekenen. De bal combineert de kwaliteiten van afstand, gevoel en spin. Deze golfbal heeft een relatief grote kern. De zachte Ionomeren cover zorgt er voor dat u de bal met veel gevoel kunt spelen. Deze bal maakt zijn naam waar.