Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

De Titleist PTS Roll

Deze golfbal is na jaren onderzoek de opvolger van de zeer gewaardeerde Titleist Solo. De Titleist PTS Roll heeft een Surlyn cover en een iets stevige kern die een hoge snelheid genereert. 392 dimples zorgen voor een lagere en meer penetrerende bal vlucht en dus meer rol, waardoor uw golfbal nog meer afstand behaalt. Het zachtere gevoel op en rond de green is behouden gebleven bij de Titleist PTS Roll.

De Titleist PTS Carry

Door de grote zachte kern met een lage dichtheid en de Surlyn cover die slechts 252 dimples telt krijgt deze golfbal veel gevoel en spin. De bal heeft een hoge vlucht en minder rol waardoor de golfbal snel stil ligt op de green.

Titleist NXT

De bal is vooral geschikt voor de gemiddelde tot ervaren speler en heeft verschillende goede eigenschappen. De NXT heeft veel spin en u kunt er erg ver mee slaan.

De NXT tour

De NXT tour is geschikt voor de gemiddelde tot ervaren speler. Deze bal is zeer veelzijdig. De NXT tour is één van de meest verkochte golfballen van Titleist. Vanaf 2006 is dit model een 3 piece bal geworden. Het is een bal met veel lengte en geeft veel balgevoel.

NXT Extreme

Dit is één van de nieuwste generatie ballen van Titleist 3-piece. Deze golfbal is speciaal ontworpen voor extreme afstand, zonder concessies te doen op het balgevoel en speelbaarheid op en rond de green. De bal is geschikt voor de gemiddelde tot ervaren speler.

Titleist Pro V1

De meest gespeelde bal op wereldwijde Tours. Veel pro’s hebben deze bal hoog in het vaandel. Deze golfbal behaalt grote afstanden maar heeft ook veel backspin. De Titleist Pro V1 golfballen bewijzen zich keer op keer. De Titleist Pro V1 is er voor de mensen die alles uit het spel willen halen. Vijay Singh en Ernie Els hebben veel wedstrijden met deze golfbal gewonnen.

Titleist Pro V1X

Deze bal is zeer geschikt voor dames met een lage handicap. In tegenstelling tot de meeste Titleist golfballen heeft deze bal minder spin. Ook hier halen profs enorme afstanden mee. De bal geeft een goed bal gevoel bij het putten en ligt snel zeer stil op de greens.