Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

Pinnacle Gold

De Pinnacle Gold is een mooie allround golfbal voor de recreatieve speler tot gemiddelde handicaper. Mooie zachte buitenste laag. Meest gespeelde golfbal van het afgelopen seizoen.

Pinnacle Gold geel

De Pinnacle Gold geel is exact dezelfde golfbal als de Pinnacle Gold maar dan in het geel. Steeds meer golfballen worden uitgebracht in een gele kleur. Speel eens een rondje met een gele golfbal en je weet meteen waarom. De zichtbaarheid in de baan is zeer goed en de keuze in kwalitatief goede golfballen is steeds groter.

Pinnacle Ribbon

De Pinnacle Ribbon is al jaren te vinden in het assortiment van Pinnacle en waarschijnlijk de meest populaire golfbal voor dames. De Pinnacle Ribbon is niet alleen kwalitatief een zeer goede golfbal met uitstekende spelerseigenschappen voor dames maar voor elke nieuw verkochte Pinnacle Ribbon draagt het merk ook een deel af aan onderzoek voor borstkanker. De Pinnacle Ribbon is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Pinnacle Bling

De nieuwste golfbal in het assortiment van Pinnacle. En leuk dat ie is! De Pinnacle Bling doet zijn naam zeker eer aan met de 4 flitsende kleuren.

Pinnacle FX Soft

Helaas is de Pinnacle FX Soft niet meer nieuw verkrijgbaar. Gelukkig hebben wij de Pinnacle FX Soft nog steeds als gebruikte golfbal beschikbaar in ons assortiment. Kwalitatief zeer goede golfbal met een mooie zachte cover. Ook verkrijgbaar in geel.

Pinnacle FX Long

Het broertje van de Pinnacle FX Soft is ook niet meer nieuw verkrijgbaar. Als gebruikte golfbal houden wij deze golfbal nog zo lang mogelijk in het assortiment. Deze golfbal is geoptimaliseerd voor waarzinnige afstanden. De buitenste laag is zeer slijtvast en de duurzaamheid van de golfbal is zeer goed.

Pinnacle Gold Distance

De Pinnacle Gold Distance is jarenlang de favoriet geweest van heel veel golfers. Meestal als golfers vragen naar ‘zo’n prettige golfbal met rood’ dan bedoelen ze de Pinnacle Gold Distance.

Pinnacle Gold Distance gold

Na de Pinnacle Gold Distance met rode opdruk heeft Pinnacle deze favoriet met een gouden opdruk uitgebracht. De cover van deze golfbal is nóg iets zachter wat de plaatsing en fijne speeleigenschappen ten goede komt.

Klik hier voor ons gehele assortiment gebruikte Pinnacle golfballen