Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

.
.
.
Nike maakt al decennia lang golfballen van hoge kwaliteit. Nike richt zich op de jonge golfspeler die op zoek is naar golfballen van uitmuntende kwaliteit met maximale afstand. |Met de nieuw Nike One RZN laat Nike golfballen opnieuw zien dat ze dat doel hebben gehaald. Niet voor niets laat de beste golfspeler van de wereld, Tiger Woods, zich al jaren sponsoren door Nike golf.
Wij bieden een groot assortiment gebruikte Nike golfballen. Wij hebben niet alleen de nieuwste types Nike golfballen op de plank maar we houden ook nog geruime tijd de wat oudere favorieten in voorraad zodat u nog gewoon met uw golfbal door kunt speler. Ook al die nieuw niet meer in de shop verkrijgbaar is.

Voorbeelden van de nieuwste serie Nike golfballen zijn: Nike One RZN, Nike One RZN x, Nike 20Xi, Nike 20Xi-x. Maar bij ons kunt u ook nog steeds terecht voor de Nike One tour D of de Nike Mojo. Neem gerust een kijkje op de site voor ons gehele assortiment gebruikte Nike golfballen.

Nike PD Soft

Nike PD Soft staat voor Nike Power Distance Soft. Deze golfbal van Nike heeft een kern die veel afstand garandeert en een mooi zacht buitenste laag. De Nike PD Soft golfbal is een zeer populaire golfbal van Nike voor de recreatieve speler. De Nike PD Soft is niet voor niets al jaren een van de best vekochte golfballen van Nike.

Nike PD Long

Nike PD Long staat voor Nike Power Distance Long en komt uit dezelfde serie als de Nike PD Soft. Deze golfbal heeft een kern die zorgt voor explosieve afstand. De buitenste laag is voorzien van grotere dimples waardoor de golfbal nog langer in de lucht blijft de afstand gemaximaliseerd wordt. De Nike PD Long is al jaren een vaste waarde in het assortiment van Nike en zeer populair onder de recreatieve spelers.

Nike SFT

De Nike SFT golfballen zijn al jaren een vaste waarde in het assortiment van Nike Golf. Deze golfbal heeft al een aantal keren een nieuw jasje gekregen en is al een aantal malen opnieuw ontwikkeld door Nike Golf. Deze 2-piece golfbal kenmerkt zich door de vrij zachte kern met een lage compressie. Hierdoor heeft de Nike SFT golfbal weinig spin vanaf de tee. Maar waar de Nike SFT golfbal natuurlijk écht om bekend staat is zijn fenomenale afstand. Bestel voordelig de gebruikte golfballen van Nike SFT op onze site.

Nike Karma

Nike golf heeft in eerste plaatst de Nike Karma ontwikkeld voor dames. Door de zachte kern en zeer lage compressie gecombineerd met de grote dimples en zachte buitenste laag is de golfbal uitermate geschikt voor dames. Maar het staat er niet op en de bal is ook niet roze. Veel heren kiezen daarom ook voor deze Nike golfbal vanwege de prettige speeleigenschappen.

Nike One Tour D

De Nike One Tour D wordt niet meer uitgebracht door Nike golf. Er is echter nog steeds veel vraag naar deze golfbal van Nike en dat is niet voor niets. De eigenschappen van deze golfbal zijn vergelijkbaar met de veel duurdere Nike 20XI serie. Daarom kiezen wij ervoor om de Nike One Tour D als gebruikte golfbal nog in het assortiment te houden voor de liefhebber.

Nike Mojo
Nike Crush
Nike 20Xi en Nike 20Xi-X

Best verkochte Nike golfballen van Atlantis Lakeballs