Hulp nodig? Bel 050 7503756 | Of app: 06- 385 086 67 |

Atlantis Lakeballs, de webwinkel voor gebruikte golfballen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en wij leveren golfballen van de meest uiteenlopende bekende merken zoals Callaway, PinnacleTitleist en Topflite. Van elk merk bieden wij verschillende typen golfballen aan. Er zit altijd een geschikte golfbal voor u tussen. Atlantis Lakeballs heeft veel ervaring in de verkoop van gebruikte golfballen. Wij verkopen per jaar aan meer dan 2500 klanten.

Waarom gebruikte golfballen kopen?

Het grote voordeel van gebruikte golfballen is dat de prijzen aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe golfballen. Sommige gebruikte golfballen zijn wel 60% goedkoper als nieuwe golfballen. Inleveren op de kwaliteit doet u echter niet. Al onze golfballen worden getest op de noodzakelijke kwaliteitseisen. Hierdoor behaalt u net zulke goede scores als bij nieuwe golfballen.

Wij leveren golfballen in AAA-kwaliteit, AAA/AA-kwaliteit en AA/A-kwaliteit. De AAA-golfballen zijn kwalitatief de beste. Deze golfballen zijn als het ware vanuit de sleeve in het water geslagen. De andere kwaliteiten vertonen wat lichte slijtage. Deze golfballen zijn uitstekend te gebruiken bij proefrondes.

Gebruikte golfballen vergelijken

U kunt alle golfballen op onze website gemakkelijk met elkaar vergelijken. Weet u niet welke golfbal bij u past, dan kunt u ook onze filtermogelijkheden proberen. Door een aantal filters te selecteren worden de voor u meest geschikte golfballen getoond.